Ruilen en retourneren

 

14 DAGEN BEDENKTERMIJN
 

Bij MeerDeals.nl kan een artikel binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden geruild of geretourneerd worden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Wij vragen u dit per e-mail aan ons te melden, voordat het product wordt teruggezonden naar het magazijn. Daarnaast is het van belang dat het product compleet is, in de originele verpakking en niet is beschadigd. Wanneer het product niet aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet kunnen we de retourzending helaas niet accepteren. 


Stuurt u een gedeelte van uw bestelling retour, bijvoorbeeld omdat u meerdere producten heeft besteld, is retourneren GRATIS.

Als u uw gehele bestelling retourneert zijn de retourkosten voor uw rekening.
Retourneren gebeurt bij MeerDeals.nl via een DHL Parcelshop, de kosten bedragen dan slechts € 5,50.


Retourneren is heel eenvoudig: 

- U stuurt een email naar info@meerdeals.nl met daarin uw ordernummer en welk(e) artikel(en) u retour wilt sturen.
- U ontvangt van ons een retourlabel via email, deze plaatst u op het retourpakket, en levert u in bij uw dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.  

Wanneer wij het pakket in goede orde ontvangen, wordt het aankoopbedrag (na aftrek eventuele retourkosten) binnen 7 werkdagen op uw rekening gecrediteerd.